Zuperzozial

Zuperzozial is een nederlands merk dat serviesgoed maakt in hippe kleuren van natuurlijke materialen. De meeste producten bestaan voor 80 procent uit bamboe, en 20 procent mais en hars. Hierdoor zijn de producten niet helemaal glad, maar hebben ze een beetje structuur. Dit is volkomen normaal en belemmerd het dagelijkse gebruik niet.

Over Zuperzozial

De producten van Zuperzozial worden in Nederland geproduceert, het is dus een echt Nederlands product. Ze laten zien dat bewust leven ook heel vrolijk en trendy kan zijn. Ze hebben diverse collecties serviesgoed, bijvoorbeeld gekleurd servies en kinderservies, maar bijvoorbeeld ook producten voor onderweg, denk hierbij aan tassen en zakjes om brood in te vervoeren.

De producten van Zuperzozial

Alle producten en collecties worden gemaakt van natuurlijke materialen, dat eet natuurlijk wel zo fijn. Het serviesgoed kan gewoon in de vaatwasser tot 40 graden. Andere warmtebronnen zoals bijvoorbeeld een oven, grill of magnetron is niet zo geschikt voor het servies. Hierdoor kan het servies gaan vervormen en is het helaas niet meer bruikbaar. Dat is natuurlijk zonde.

Het servies van Zuperzozial bij u thuis

zuperzozial kinderservies bamboe
bamboe kinderservies met vrolijke opdruk

Na een aantal jaren zult u misschien merken dat de producten door de tijd heen heel  licht gaanvervormen. Dit heeft verder geen effect op het gebruik, zo blijven  borden en kommetjes gewoon stapelbaar en gaan ze niet lekken. Eigenlijk worden de producten door de tijd alleen maar mooier. Van het servies heeft u jarenlang plezier. Voor meer informatie over het servies verwijzen wij u graag naar de Zuperzozial feiten lijst!

Zuperzozial in het kort

Zuperzozial produceert producten die op een simpele en slimme manier de wereld respecteren. Zo zijn ze millieubewust ontworpen en ook nog eens functioneel. Daarnaast zijn ze supervrolijk en stijlvol gemaakt waardoor ze eigenlijk in geen enkel huishouden mogen ontbreken. De Raw Earth collecion is gebaseerd op biologisch afbreekbaar bamboe en mais, versterkt met hars.