Hevea rubberen speen fles 2 stuks slowflow 0-3 maand

6,99

Beschrijving

Rubberen speen fles kleinste maat

Flesspeen met anti-krampjes ventiel? Dan is deze Hevea rubberen speen fles 2 stuks zeker iets voor u! Deze speen is namelijk voorzien van een zogenaamde ‘slowflow’ventiel wat ervoor zorgt dat uw kindje minder lucht binnenkrijgt tijdens de voeding. Dit verminderd de kans op krampjes waardoor uw kindje prettiger kan slapen. De speen is ook verkrijgbaar in een grotere maat, de Hevea flesspeen 2 stuks mediumflow 3-24 maanden

Bestel de Hevea rubberen speen fles kleinste maat vandaag nog en u heeft deze binnen 4 werkdagen in huis!

Het aanschaffen van een rubberen speen fles

Deze rubberen speen fles is gemaakt van 100 procent natuurrubber, ook is de speen gemaakt in één geheel. Dit heeft als voordeel dat de speen geen naden heeft waar bacterien zich kunnen nestelen. De spenen worden per twee geleverd in een mooi doosje van gerecycled karton en bedrukt met soja inkt. Hierdoor is de verpakking gemakkelijk af te breken en slechts een kleine belasting voor het millieu.

Een rubberen speen fles gebruiken

Deze spenen zijn voorzien van een zogenaamd ‘slowflow’ventiel, dat betekend dat uw kindje minder lucht mee krijgt met de voeding dan bij gewone spenen. Dit kan ervoor zorgen dat uw kindje minder last heeft van krampjes. Controleer de spenen wel geregeld, dit kunt u doen door de spenen te buigen. Mocht u scheurtjes zien ontstaan dan is het tijd om de spenen te vervangen.

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals deze flesspeen, die gemaakt worden van het rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken en is daardoor een zeer duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!

Extra informatie

EAN- nummer

5710087553140

Merk

Hevea

Materiaal

100 procent natuurrubber

Afmetingen

onbekend, past op alle Hevea flessen

Geschikte leeftijd:

0-3 maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hevea rubberen speen fles 2 stuks slowflow 0-3 maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…