Ragbag Tamil Nadu yoga tas van gerecyclede theezakken

59,95

Yoga tas  van gerecyclede theezakken. Afmeting 72 x18 cm. Let op: niet alle tassen worden van dezelfde theezakken gemaakt dus de opdruk kan verschillen van de getoonde afbeelding

Beschrijving

Ragbags zijn upcycle, eerlijke, modieuze tassen en accessoires gemaakt op verschillende plekken in India. Ze worden gemaakt van gerecyclede plastic zakjes, grote theezakken en / of gerecycled katoen. Dat wordt verzameld, schoongemaakt en gefabriceerd tot nieuwe producten door ‘ragpickers’ in de buitenwijken van Delhi en Calcutta en in een dorpje in Tamil Nadu.

  • Maat van deze yoga bag is : 72cm lang en 18cm doorsnee met lange rits en een zakje binnen en buiten.
  • Voor yoga matten van maximale maat  66cm breed en een  diameter van 16cm

Ragbag’s zijn gemaakt van overgebleven materiaal, Hierbij wordt het concept ‘upcycling’ gebruikt: afval wordt her-gefabriceerd tot nieuwe producten met een hogere waarde.

Ragbag is een merk dat de tien principes van de World Fair Trade Organization (WFTO) volgt. Onze productiepartners zijn leden van het Fair Trade Forum India (FTF-India). We betalen een eerlijke prijs voor de ‘ragpickers’ en medewerkers, waardoor zij en hun familie kunnen leven met betere levensomstandigheden.

Let op: niet alle tassen worden van dezelfde theezakken gemaakt dus de opdruk kan verschillen van de getoonde afbeelding!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ragbag Tamil Nadu yoga tas van gerecyclede theezakken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *