Ragbag Delhi Airforce Blue canvas backpack van gerecycled canvas

59,95

Deze tassen worden gemaakt van gerecycled canvas van parachutetassen uit de Indische luchtmacht. Afmetingen: 38 x 30 x 12 cm

Beschrijving

De tas heeft twee voor vakjes met rits een een groot vak met rits. De schouderbanden zijn gemaakt van autoriemen. De tas is gemaakt van gerecycled canvas van tassen die parachutes hebben geborgen voor de Indische Luchtmacht. Het materiaal is heel sterk en water bestendig.

Ragbags zijn upcycle, eerlijke, modieuze tassen en accessoires gemaakt op verschillende plekken in India. Ze worden gemaakt van gerecyclede plastic zakjes, grote theezakken en / of gerecycled katoen. Dat wordt verzameld, schoongemaakt en gefabriceerd tot nieuwe producten door ‘ragpickers’ in de buitenwijken van Delhi en Calcutta en in een dorpje in Tamil Nadu.

Ragbag’s zijn gemaakt van overgebleven materiaal, Hierbij wordt het concept ‘upcycling’ gebruikt: afval wordt her-gefabriceerd tot nieuwe producten met een hogere waarde.

Ragbag is een merk dat de tien principes van de World Fair Trade Organization (WFTO) volgt. Onze productiepartners zijn leden van het Fair Trade Forum India (FTF-India). We betalen een eerlijke prijs voor de ‘ragpickers’ en medewerkers, waardoor zij en hun familie kunnen leven met betere levensomstandigheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ragbag Delhi Airforce Blue canvas backpack van gerecycled canvas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *