Oekonorm Eenhoorn vingerverf 6 stuks

17,95

Prachtige regenboogkleuren van natuurlijke ingredienten. Zo wordt je kuntswerk nog mooier!

Artikelnummer: OEKO15 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Maak de mooiste tekeningen met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Ieder potje heeft 150 gram verfplezier.

Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen en te mengen. Ook fijn: het is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.
Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer – de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen – op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen – Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf. Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig. Het is van betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma’s en andere creatieve therapieën.

Aandacht!

  • Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.
  •  NAWARO vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.
Inhoud: 
Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals gezuivert krijt en voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oekonorm Eenhoorn vingerverf 6 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *