Marcels Green Soap Basilicum en Vetiver Gras afwasmiddel 500 ml

3,49

100 procent natuurlijk, 99 procent biologisch afbreekbaar. En dat met een heerlijke geur!

Artikelnummer: MGS18 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Afwasmiddel  Basilicum & Vetiver gras

Geconcentreerd afwasmiddel gemaakt van plantaardige zepen en vriendelijk voor je handen en het milieu. Maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische oliën en parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat.
• geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.
• 100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar.
Het frisse en kruidige van basilicum gecombineerd met de aardse geur van vetiver gras. Volgens de Italianen geeft basilicum je vertrouwen en energie (Aha! Dus daarom houden ze nooit hun mond).
Wie is Marcel
Marcel is vader van 3 kinderen en woont in Haarlem. Samen met zijn kinderen heeft hij de hele wereld over gezworven. Thuis in Haarlem zorgt hij samen met zijn 3 dochters dat er elke dag eten op tafel komt. Dan weer kookt een van de dochters, dan weer Marcel zelf. En zo gaat het ook met het schoonmaken van het huis. De 3 meisjes helpen goed mee thuis: de een doet liever de was, de anders favoriet is de keuken. De toiletten zijn niemands favoriet, dus daar draait Marcel vaak voor op.
Born again Cleaner
Marcel heeft meer dan 20 jaar voor grote bedrijven gewerkt, voor merken als Robijn, Strepsils en Douwe Egberts koffie. Hij heeft daar veel producten op de markt gezet. Op een dag zeiden zijn dochters: “Hé pap, waarom maak je niet een eigen merk met schoonmaakmiddelen die het beste zijn van alles wat je tot nog toe gedaan hebt?”. En zo zagen de ecologische schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap het licht.
De 3 beloftes
Marcel heeft niet alleen 3 dochters maar ook 3 beloftes. Hij belooft namelijk dat elk product van Marcel’s Green Soap:
1. Verrassend lekker ruikt, daar doen we het toch voor!
2. Geweldig schoon maakt, laat de Green Soap het werk doen!
3. 100% Natuurlijk is, alles van hernieuwbare ingredienten maken, omdat het kan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marcels Green Soap Basilicum en Vetiver Gras afwasmiddel 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…