Lamazuna Oriculu oorschraper van bamboe

4,50

Dit stokje kun je meerdere keren gebruiken om je oren schoon te maken. Doordat het minder dik is dan een wattenstaafje kun je goed voelen hoe ver je in je oor zit.

Artikelnummer: LAMA16 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Herbruikbaar oorstokje gemaakt van bamboe. Geen behoefte meer aan wattenstaafjes met deze oriculi en een zegen voor je trommelvliezen, Deze slimme tool is afkomstig uit Japan en China, waar het wordt gebruikt door de gehele bevolking.

Het herbruikbaar oorstokje is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor uw eigen gezondheid. Het voorkomt namelijk ophoping van oorsmeer dieper in het oor, iets wat bij het gebruik met wattenstaafjes wel meer voorkomt.

Het oorstokje gebruikt u wanneer u het zelf nodig acht en dan is het alleen nodig om het zichtbaar oorsmeer te verwijderen dichtbij de ooringang. Ga liefst niet dieper omdat oorsmeer vele voordelen heeft, het zorgt er namelijk voor dat de huid niet uitdroogt en zorgt er ook voor dat vocht, vuil, stof, insecten, bacteriën en schimmels geen kans maken door ze op te vangen en meteen af te voeren.

  • De Oriculi bestaat in verschillende kleurtjes (balletjes) zodat elk gezinslid zijn eigen kleurtje kan kiezen.
  • geschikt voor kleintjes maar wij adviseren dat dit steeds door een volwassene gedaan wordt
  • Lengte: 10 cm.
  • Materiaal Bamboe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lamazuna Oriculu oorschraper van bamboe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…