Lamazuna Konjac spons 30 gram

9,95

Fijne spons gemaakt van wortelknollen uit de Konjacwortel. Deze wordt gemalen tot meel, gemengt met water en in de oven gebakken tot spons.

Artikelnummer: LAMA03 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Konjac-Schwamm (30g) ideaal voor reiniging, peeling en massage van de huid en kan met zeep of lotion ook goed gebuikt worden op de tere Bayhuid (in Korea een hit)
Deze spons is een Aziatische veteraan.
In Japan wordt hij al meer dan 1500 jaar dagelijks gebruikt voor het reinigen van het gezicht, in Korea voor de babyverzorging. De Konjac Sponge is 100% plantaardig en wordt verkregen uit de wortelknollen van Konjacwortel. Bij de bereiding van deze spons wordt de wortel gemalen tot meel, dan gemengd met water en in de oven gebakken tot een ​​spons.
De Konjac Sponge is ideaal voor reiniging, peeling en massage van de huid. Het hydrateert en helpt een acne-gevoelige huid. Voor gebruik, bevochtig de spons en dan voorzichtig, in een cirkelvormige beweging,  masseer je  je gezicht of het hele lichaam.

De sponzen worden vervaardigd in een speciaal geselecteerde fabriek Hubei in noordelijk China. Dit dramatisch mooie berggebied heeft een warme, vochtige klimaat, wat ideaal is voor Konjac teelt. De faciliteiten daar werden uitgekozen door natuurlijk hun kwaliteit en een onberispelijke hygiëne. De spons gaat maximaal 3 maanden mee en kan eenvoudig achtergelaten worden in de compost of organisch afval.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lamazuna Konjac spons 30 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…