Hevea Star kinderbal naturel

14,95

Beschrijving

Kinderbal Star naturel

Wilt u een kinderbal van 100 procent natuurlijke materialen? Dan is deze Hevea Star kinderbal naturel zeker iets voor u! Deze bal is namelijk gemaakt van natuurrubber en bevat daardoor geen giftige stoffen. Hierdoor kan uw kindje de bal veilig in de mond stoppen en er lekker mee spelen. De bal is gemakkelijk te grijpen voor kleine kinderen door de vele openingen. Ook verkrijgbaar als Hevea Star kinderbal rood en Hevea Star kinderbal zwart!

Bestel de Hevea Star kinderbal naturel vandaag nog en u hebt de bal de volgende werkdag al in huis!

Het kopen van een kinderbal

Als de kinderbal bij ons op voorraad is heeft u deze de volgende werkdag al in huis. Mocht dat helaas niet het geval zijn heeft u de bal meestal binnen 4 werkdagen. De bal wordt geleverd in een luxe doosjes van duurzame materialen, zo is de inkt van soja en het doosje zelf van gerecycled karton. Ook een uniek cadeau om te geven als kraamcadeautje, de bal is al vanaf jonge leeftijd te gebruiken.

Een natuurrubberen kinderbal gebruiken

De bal is zo’n 10,5 centimeter groot en is erg gemakkelijk te pakken voor zowel baby’s als kleine kinderen. Dit komt door de zachtheid van de bal en de vele openingen waaraan deze op te pakken is. Uw kindje kan de bal gewoon in de mond stoppen, deze is namelijk vrij van giftige stoffen zoals BPA en bijvoorbeeld PVC.

Over Hevea

Producten van Hevea worden gemaakt van natuurrubber zoals deze zachte speelbal. Deze producten worden gemaakt van het rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan eenvoudig worden afgebroken en is daardoor een zeer duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!

Extra informatie

EAN- nummer

5710087443151

Merk

Hevea

Materiaal

100 procent natuurrubber

Afmetingen

10,5 centimeter

Geschikte leeftijd:

0-2 jaar

Andere suggesties…