Greentoys helikopter groen

19,95

Stoere helikopter van gerecyclede melkflessen. Voorzien van stoere beer als piloot haalt hij de gekste fratsen uit. Vrij van BPA, PVC en andere nare stoffen. Afmetingen 23 x 15 centimeter. Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Beschrijving

Helikopter groen

Grote helikopter om lekker mee te spelen? Dan is deze Greentoys helikopter groen zeker iets voor u! Deze heeft een afmeting van maar liefst 23 x 15 centimeter en is lekker stevig. De heli is voorzien van echt draaiende proppelers en een stoere piloot die de gewaagde acties uitvoert. Is hij vies geworden? Geen nood, hij is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje. Ook verkrijgbaar als Greentoys helikopter blauw!

Bestel de Greentoys helicopter groen vandaag nog en u heeft deze binnen 4 werkdagen in huis!

Het bestellen van de groene helikopter

Is deze stoere heli bij ons op voorraad? Dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis. Soms kan het even voorkomen dat een product even niet op vooraad is. In dat geval krijgt u het binnen 4 werkdagen thuisbezorgd. Deze vrolijke heli is niet zomaar van plastic, hij is gemaakt van gerecyclede melkflessen. Dit maakt hem misschien nog wel extra stoer. Ook de verpakking is duurzaam. Deze is gemaakt van gerecycled karton bedrukt met soja inkt.

De helikopter bij u thuis

De afmetingen van deze heli zijn 23 x 15 centimeter en voorzien van een stoere beer als piloot. Haal de gekste stunts met hem uit, de beer is nergens bang voor! De propellers kunnen echt ronddraaien, dat maakt het een supertof voertuig. Moet de heli een noodlanding maken en is deze vies geworden? geen nood. Hij is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.

Over Greentoys

De producten van Greentoys worden gemaakt in Amerika en bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Met hun producten laten ze zien dat recycling kan worden gebruikt om iets leuks te produceren. Het speelgoed van Greentoys is het levende bewijs dat melkflessen eenvoudig terug kunnen keren als speelgoed. Al het plastic wordt verzameld en schoongemaakt, versnipperd in vlokken en bewerkt met voeldselveilige minerale kleuren. In dit leuke filmpje kunt u zien hoe het melkpak een wagen wordt! 

Extra informatie

EAN- nummer

2700000046043

Merk

Greentoys

Materiaal

Gerecyclede melkflessen, vrij van PBA en PVC

Afmetingen

23 x 15 centimeter

Geschikte leeftijd:

2-5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Greentoys helikopter groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…