Greentoys vuilniswagen speelgoed 30 cm

31,95

Verzamel afval en sorteer het met deze stoere groene vuilniswagen.Gemaakt van gerecyclede melkpakken, vrij van nare stofjes

Beschrijving

Vuilniswagen speelgoed

Vrolijke vuilniswagen speelgoed van stevig plastic? Dan is deze Greentoys vuilniswagen groen zeker wat voor jou! Deze vuilniswagen is vrolijk groen en met zijn stevige wielen kan hij overal goed het afval ophalen. Sorteer het vuilnis in de juiste vakken en stort het op de juiste plek zodat er weer nieuwe producten gemaakt kunnen worden. Ook leuk, de Greentoys tracktor of de Greentoys kiepwagen!

Bestel de Greentoys vuilniswagen speelgoed vandaag nog en je hebt deze de volgende werkdag al in huis!

Het kopen van vuilniswagen speelgoed

Is de vuilniswagen bij ons op voorraad? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis! Heb je vragen over dit product of de levertijd ervan, neem gerust contact op via Info@ecolisjes.nl.

Spelen met het vuilniswagen speelgoed

De vuilniswagen is lekker groot waardoor kleine handjes goed overal bij kunnen, de wagen is 30 centimeter lang en de achterklep van de wagen kan worden geopend. Zo kan de vuilniswagen gemakkelijk worden geleegd. Uiteraard is dit speelgoed vrij van nare stofjes, het is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en ouder. De vuiliswagen wordt geleverd in een kartonnen verpakking.

Over Greentoys

De producten van Greentoys worden gemaakt in Amerika en bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Met hun producten laten ze zien dat recycling kan worden gebruikt om iets leuks te produceren. Het speelgoed van Greentoys is het levende bewijs dat melkflessen eenvoudig terug kunnen keren als speelgoed. Al het plastic wordt verzameld en schoongemaakt, versnipperd in vlokken en bewerkt met voeldselveilige minerale kleuren. In dit leuke filmpje kun je zien hoe het melkpak een wagen wordt! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Greentoys vuilniswagen speelgoed 30 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…