Greentoys stapeltoren

14,95

Bouw een vrolijke stapeltoren met deze leuke blokken. De afmeting is ongeveer 20 centimeter als de toren in elkaar is. Gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Ideaal voor de hand-oog coordinatie.

Beschrijving

Stapeltoren

Vrolijke stapeltoren voor kleine een dreumes? Dan is deze Greentoys stapeltoren zeker iets voor u! Niet alleen is deze vrij van BPA en andere nare stoffen, hij heeft ook nog eens leuke kleurtjes. Het formaat van ieder blok is anders, dit is spannend om te ontdekken voor kleine kinderen. Ook is dit ideaal speelgoed voor de hand-oog coordinatie en kleurherkenning. Ook leuk de Greentoys stapeltoregen met bekers!

Bestel de Greentoys stapeltoren vandaag nog en u hebt deze binnen 4 werkdagen in huis!

De stapeltoren bestellen

Is de stapeltoren bij ons op voorraad? Dan hebt u deze de volgende werkdag al in huis. Mocht de toren even niet voorradig zijn, dan krijgt u deze binnen 4 werkdagen thuisbezorgd. De toren is gemaakt van gerecyclede melkflessen en is helemaal vrij van BPA en andere nare stoffen. Zo kan uw kindje de torenstukken gerust in de mond steken. Ook de verpakkingen van Greentoys zijn duurzaam, deze zijn gemaakt van gerecycled karton bedrukt met soja inkt.

Het spelen met de stapeltoren

Uw kindje kan de blokken stapelen op diverse manieren. Stapel ze van groot naar klein voor een stabiele toren, of gebruik creativiteit en stapel de blokken door elkaar. Blijft de toren staan?. De afmeting van de toren is ongeveer 20 centimeter. Erg leuk om de hand- oog coordinatie te oefenen en kleuren te leren herkennen. De toren is gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje. Benieuwd naar de stapeltoren in actie? Bekijk hier het filmpje van de stapeltoren

Over Greentoys

De producten van Greentoys worden gemaakt in Amerika en bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Met hun producten laten ze zien dat recycling kan worden gebruikt om iets leuks te produceren. Het speelgoed van Greentoys is het levende bewijs dat melkflessen eenvoudig terug kunnen keren als speelgoed. Al het plastic wordt verzameld en schoongemaakt, versnipperd in vlokken en bewerkt met voeldselveilige minerale kleuren. In dit leuke filmpje kunt u zien hoe het melkpak een wagen wordt! 

Extra informatie

EAN- nummer

793573680792

Merk

Greentoys

Materiaal

Gerecyclede melkflessen, vrij van BPA en PVC

Afmetingen

Hoogte ca. 20 centimeter

Geschikte leeftijd:

6-12 maand

Andere suggesties…