Foodhuggers Small hugs 6 stuks

16,95

Deze handige foodhuggers zorgen ervoor dat je je aangesneden groente en fruit op een duurzame manier kunt bewaren. Set van 6 stuks

Artikelnummer: FOOD04 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Foodhuggers zijn dé oplossing voor groenten die overbijven. In plaats van bakjes in de koelkast of een stuk slecht plakkend folie, kan je de foodhuggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Ze zijn gemaakt van flexibel rubber dat goed blijft zitten, en voor verschillende formaten te gebruiken zijn. Er zijn daarnaast ook huggers van verschillende grootte, zodat u elk stuk fruit of groente kan beschermen. Deze set heeft klein formaat huggers die vooral geschikt zijn voor kleiner groente of fruit.
De small hugs bestaan uit 2 x medium (appel/ui) , 2 x small (courgette/citroen) en 2 x mini sleeves (komkommer/banaan).

Foodhuggers kunnen ook worden gebruikt in combinatie met glazen, flessen of bakjes. Zo sluit je ze makkelijk en volledig af, en blijven de spullen die er in zitten lang goed. Door de flexible vorm en grootte passen ze op vrijwel elke pot of beker, zodat je niet meer na hoeft te denken over hoe je iets op moet slaan als je in de keuken bezig bent.

Het flexibele systeem zorgt ervoor dat u al je eten makkelijk kan bewaren, en dus niet weg hoeft te gooien. Doordat de foodhuggers niet de hele groente bedekken, kun je snel zien wat er in je koelkast zit, en vergeet je niet dat ene stuk groente op te eten wat ergens in bakje ligt om waarschijnlijk voor altijd vergeten te worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foodhuggers Small hugs 6 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *