Hevea eco speen sterren en maantjes 3-36 maanden

6,95

Artikelnummer: HVSS02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Eco speen grote maat

Zachte speen van natuurlijke materialen? Wat dacht u van deze Hevea eco speen sterren en maantjes! Deze speen is een grote maat en geschikt voor kinderen van 3 tot 36 maanden. Ook heeft deze speen een afgeplat gedeelte waardoor de tong van uw kindje iets meer ruimte heeft. De speen is gemaakt van 100 procent natuurrubber waardoor deze geen schadelijke stoffen bevat. Ook verkrijgbaar in een kleinere maat, de Hevea eco speen sterren en maantjes 0-3 maand.

Koop de Hevea eco speen sterren en maantjes vandaag nog en u heeft deze binnen 4 werkdagen in huis!

Een eco speen aanschaffen

Als u deze speen aanschaft dan is dat een duurzame keuze, natuurruber kan namelijk gemakkelijk worden afgebroken. Hierdoor is de milieuschade veel kleiner dan bij bijvoorbeeld plastic spenen. Niet alleen de speen is duurzaam, ook de verpakking is gemakkelijk afbreekbaar doordat deze gemaakt is van gerecycled karton en bedrukt is met soja ink. Een speen mag alleen geruild worden als deze ongebruikt is!

Het gebruik van een eco speen

Deze spenen gaan ongeveer 4 maanden mee, wel raden wij aan om deze geregeld te controleren op scheurtjes. Dit doet u door de speen te buigen op diverse onderdelen, van de speen zelf tot de schild. Mocht u scheurtjes zien op de speen dan raden wij aan om deze te vervangen. Een speen van natuurrubber kunt u gewoon uitkoken, wel kan deze iets opzetten tijdens gebruik, Dit is volledig normaal.

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals deze eco spenen die gemaakt worden van het rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken en is daardoor een zeer duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!

Extra informatie

EAN- nummer

5710087144201

Merk

Hevea

Materiaal

100 procent natuurrubber

Afmetingen

4 x 5 x 6 centimeter

Geschikte leeftijd:

3-36 maanden

Andere suggesties…