Hevea Panda bijtring rubber

11,95

Beschrijving

Bijtring rubber panda

Veilige bijtring zonder plastic? Dan is deze Hevea Panda bijtring rubber zeker iets voor u! Deze bijtring is gemaakt van duurzaam natuurrubber en is daardoor vrij van toxische stoffen zoals BPA. Hierdoor kan de bijtring veilig in de mond van uw baby en dat is natuurlijk wel zo fijn! De bijtring is, zoals vele andere bijtringen, niet gevuld met water waardoor deze dus ook niet kan gaan lekken. Ook leuk: de Hevea kawan bijtring rubber!

Bestel de Hevea panda bijtring vandaag nog en u heeft deze binnen 4 dagen in huis!

De bijtring rubber bestellen

Deze bijtring is een duurzame keuze, hij is namelijk gemakkelijk afbreekbaar in de natuur mocht u deze niet meer nodig hebben. Ook won deze bijtring in 2012 de ‘Mother & Baby award’ voor beste bijtring! Doordat de bijtring rubber in één geheel gegoten is, is deze vrij van naden. Hierdoor is de bijtring ook een stuk hygiënischer doordat er minder makkelijk bacterien in kunnen nestelen. De verpakking is gemaakt van FCS gecertificeerd papier en de inkt is gemaakt van soja!

Een bijtring rubber in gebruik

Doordat de bijtring is gemaakt van natuurrubber is deze heerlijk zacht om op te bijten. Dankzij de textuur op de panda wordt het tandvlees gemasseerd en verzacht het de pijn bij uw baby. Ook kan uw baby de bijtring gemakkelijk pakken dankzij de opening in het midden. De bijtring is geschikt vanaf 0 maanden.

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals deze bijtring model panda die gemaakt worden van rubber uit de Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken en is een duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!

Extra informatie

EAN- nummer

5710087643162

Merk

Hevea

Materiaal

100 procent natuurrubber

Afmetingen

9,5 centimeter

Geschikte leeftijd:

0-1 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hevea Panda bijtring rubber” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…