Hevea Kawan badeendje mini

13,95

Beschrijving

Kawan badeendje klein

Leuk badeendje van natuurlijk materiaal? Wat dacht u van dit Hevea Kawan badeendje kleine maat! Dit eendje is heerlijk zacht doordat het gemaakt is van natuurrubber en is daardoor ook makkelijk te grijpen voor uw kindje. Het badeendje heeft een afmeting van ongeveer 8 centimeter en blijft drijven op het water. Ook verkrijgbaar als Hevea Kawan badeend groot of als Hevea Kawan combo badeend en bijtring!

Bestel het Hevea Kawan badeendje klein vandaag nog en u hebt deze binnen 4 werkdagen in huis!

Het bestellen van een badeendje

Dit schattige eendje is gemaakt van natuurrubber en gekleurd met pigmenten uit de natuur. Ook is het eendje gemakkelijk te pakken doordat deze lekker zacht is. De verpakking van het eendje is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en bedrukt met soja inkt, zo is niet alleen het eendje een duurzame keuze, maar de verpakking ook!

Een badeendje in bad gebruiken

Het badeendje blijft drijven op het water en is gemakkelijk vast te pakken. Ook is de onderkant dicht waardoor er geen water in het eendje kan lopen en schimmel kan vormen. De eend is gemaakt uit één geheel waardoor er geen naden en kieren ontstaan, hierdoor kunnen er geen losse onderdelen vanaf komen en dat is wel zo veilig!

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals dit badeendje .Het wordt gemaakt van rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken in de natuur en is een duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!

Extra informatie

EAN- nummer

5710087443199

Merk

Hevea

Materiaal

100 procent natuurrubber

Afmetingen

9 centimeter

Geschikte leeftijd:

0-3 jaar

Andere suggesties…