Alambika Eucalyptus etherische olie 10 ml

6,95

Eucalyptus olie is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Deze olie is ideaal bij pijnlijke spieren. gebruik bijvoorbeeld 2 druppels olie op 10 gram kokosolie en smeer hiermee de pijnlijke spieren in.

Artikelnummer: ALAM03 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijke essentiële olie gemaakt uit de bladeren van de Eucalyptus plant uit Portugal. Het is een balanserende en inspirerende olie met reinigende en verzorgende kwaliteiten. Het stimuleert het natuurlijke vermogen van je lichaam om ziektekiemen te bestrijden. Deze wildcrafted organische en etherische olie verzacht en verwarmt ook de spieren voor een optimaal fit gevoel. De olie staat bekend om zijn krachtige antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

Gebruik:
Je kan de olie op diverse manieren inzetten. Gebruik de olie bijvoorbeeld in een diffuser om je kamer een lekker geurtje te geven. Ook kan je het sterk verdund mengen met diverse soorten zeep om een lekker geurend schoonmaakmiddel te krijgen.

Waarschuwing:
Niet direct op de huid smeren of innemen.  Ook mengt de olie niet met water waardoor het in water alsnog direct op je huid komt. Zorg dus altijd voor een draagolie zodat de olie goed kan mengen, denk bijvoorbeeld aan kokosolie of amandelolie

Het kan ook gebruikt worden om insecten af te stoten.

Specificaties:

  • 10 ml
  • Niet gebruiken als je een hoge bloeddruk hebt.
  • Niet voor kinderen onder de 12 jaar
  • Bevat: 1,8-Cineol, alpha-Pinene, Limonene, Paracymen, Aromadendrene, Globulol, trans-Pinocarveol

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alambika Eucalyptus etherische olie 10 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *