Alambika Citroen etherische olie 30 ml

19,99

Deze etherische olie  citroen kan worden ingezet voor diverse kwaaltjes. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een diffuser. Ook is Citroen olie zeer geschikt als je zelf schoonmaakmiddelen maakt. Inhoud 30 ml

Artikelnummer: ALAM02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze op kwaliteit gecertificeerde citroenolie heeft een frisse, schone, scherpe geur die wereldwijd een van de meest populaire oliën is. De olie is een belangrijke aanvulling op elke natuurlijke noodhulp kit door zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Het werkt ademend en ondersteunt je immuunsysteem waar nodig. De olie is ook nuttig als ondersteuning voor je spijsvertering, bloedsomloop en huid. Citroen heeft een verfrissend en oplichterend effect op de psyche, en bevordert mentale helderheid.

Gebruik: Je kan de olie op diverse manieren inzetten. Gebruik de olie bijvoorbeeld in een diffuser om je kamer een lekker geurtje te geven. Ook kan je het sterk verdund mengen met diverse soorten olie, bijvoorbeeld kokosolie.

Waarschuwing: 
Niet direct op de huid smeren of innemen. Ook mengt de olie niet met water waardoor het in water alsnog direct op je huid komt. Meng de olie altijd met een draagolie, bijvoorbeeld kokosolie, of verstuif het in een diffuser.

Specificaties:

  • 30 ml
  • Bevat: Limonene, beta-Pinene, gamma-Terpinene
  • Belangrijk: gebruik het niet vlak voordat je langdurig de zon ingaat, gezien het dan een brandend effect kan hebben

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alambika Citroen etherische olie 30 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *