waterfles kopen

Waterfles kopen

Waterfles kopen voor thuis of onderweg? Bij Ecolisjes vind je diverse duurzame merken waterflessen, onder andere Klean Kanteen, Dopper en pura. Deze flessen zijn gemaakt van RVS of verantwoord plastic waardoor je zeker weet dat je geen schadelijke stofjes binnenkrijg via je waterfles.

Een waterfles kopen bij Ecolisjes

Is de waterfles bij ons op voorraad, dan heb je deze de volgende werkdag in huis. Mocht de waterfles die je wilt bestellen even uitverkocht zijn is de levertijd ongeveer 3 a 4 werkdagen. Wil je graag de exacte levertijd weten omdat de flessen bijvoorbeeld mee gaan op vakantie? Neem dan even contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Na het waterfles kopen, hoe onderhoud ik ze?

De Dopper drinkflessen mogen gewoon in de vaatwasser op 65 graden. Stel de vaatwasser niet warmer in want dan kunnen de onderdelen gaan vervormen waardoor de fles kan gaan lekken. De gekleurde Klean Kanteen flessen mogen helaas niet in de vaatwasser omdat de kleur er dan af kan gaan, de grijze variant mag wel gewoon in de vaatwasser. Ook de Pura flessen kunnen gewoon mee in de machine, plaats de kleine onderdelen van de fles wel bovenin het rek.

Waarom een duurzame waterfles kopen?

Deze bovengenoemde merken zijn duurzame flessen, dit betekend dat ze vrij zijn van nare stofjes als bijvoorbeeld BPA. Daarnaast worden ze duurzaam geproduceert wat weer beter is voor het milieu. Misschien zijn de flessen wat duurder dan je gedacht had, maar ze zijn wel van betere kwaliteit, wist je dat Klean kanteen bijvoorbeeld 10 jaar garantie heeft? Als je het zo bekijkt is die fles eigenlijk helemaal niet zo duur.