Submarine

Submarine voor stoere kinderen? Wat dacht u van deze grote submarines van Greentoys! Gemakkelijk vast te houden in het water en lekker groot van formaat. Ideaal voor in bad of natuurlijk het zwembad.

Stoere submarine

Welke stoere jongen of meid wil er nou niet ontdekken op een submarine? Laat hun fantasie de vrije loop met deze stoere duikboten van Greentoys. Deze zijn gemaakt van gerecycled plastic en vrij van nare stoffen. Dankzij het handvat en de platte bodem wordt het onderzoek extra makkelijk. De afmetingen zijn 10 x 26 x 14 centimeter.

De submarine in bad

Deze submarine heeft een ronddraaiende propeller en een cabine die geopend kan worden. Handig om bijvoorbeeld bemanning naar binnen te laten gaan! Deze boot is 100 procent veilig omdat deze vrij is van nare stoffen en geen giftige coating bevat. Neem de boot lekker mee in bad en bedenk een spannend avontuur. Ook leuk om mee te nemen op vakantie in het zwembad!

Een submarine kopen

Als u een stoere boot koopt van Greentoys dan draagt u bij aan een betere wereld. Voor deze boot zijn namelijk geen nieuwe grondstoffen gebruikt, maar oude melkflessen! Ook de verpakking is duurzaam, deze is gemaakt van gerecycled karton bedrukt met soja inkt. De leuke boot is verkrijgbaar in twee kleuren: Greentoys submarine geel en Greentoys submarine blauw. Benieuwd hoe de submarine in actie is? Bekijk hier het filmpje van de submarine op avontuur!

Over Greentoys

Greentoys-submarine-blauw
duurzame duikboot, vrij van PVC, BPA en andere nare stoffen

De producten van Greentoys worden gemaakt in Amerika en bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Met hun producten laten ze zien dat recycling kan worden gebruikt om iets leuks te produceren. Het speelgoed van Greentoys is het levende bewijs dat melkflessen eenvoudig terug kunnen keren als speelgoed. Al het plastic wordt verzameld en schoongemaakt, versnipperd in vlokken en bewerkt met voeldselveilige minerale kleuren. In dit leuke filmpje kunt u zien hoe het melkpak een wagen wordt!