Sofie de giraffe

Sofie de giraf
Sofie de giraf kopen? Je vindt haar hier!

Sofie de giraffe kopen voor je kleintje? Je vindt haar en veel andere babyspullen bij Ecolisjes. Maar wat maakt Sofie nou zo bijzonder?

Over Sofie de giraffe

Wist je dat Sofie de giraffe al generaties lang wordt gemaakt in Frankrijk? ze wordt al sinds 1961 gemaakt en is sinds die tijd eigenlijk niets veranderd. Voor een groot gedeelte wordt ze nog echt vervaardigd met de hand, zo worden bijvoorbeeld haar vlekjes met de hand geschilderd.

Wat Sofie de giraffe zo bijzonder maakt

Sofie de giraf is gemaakt van 100 procent natuurrubber. Hierdoor is ze niet alleen superveilig om op te sabbelen,ze geeft ook een unieke geur af waardoor je kleintje haar gemakkelijker kan vinden tussen het andere speelgoed. Haar vlekjes en gezichtje zijn een mooi contrast voor je kindje tegen de lichte achtergrond en door haar lange poten en nek is ze eenvoudig te grijpen. Door het subtiele piepje wordt ze natuurlijk nog extra leuk.

Sofie de giraffe schoonmaken

Mocht ze vies zijn geworden door alle spannende avonturen dan kun je haar eenvoudig schoonmaken met een licht vochtige doek. Houdt haar niet onder de kraan, het piepgaatje kan dan vol lopen met water waardoor ze kan gaan schimmelen en het piepje kapot gaat. Ook kan ze niet worden uitgekookt of in de vaatwasser, hierdoor kan het rubber gaan scheuren waardoor ze niet langer veilig is voor je kindje.