Sofie de giraf

Sofie de giraf
Sofie de giraf kopen? Je vindt haar hier!

Op zoek naar de vrolijke sofie de giraf voor je kleintje? Je vind haar en haar badvriendjes bij ons voor een mooie prijs. Wist je dat sofie uit Frankrijk komt en dat ze met de hand wordt geverfd? Ze heeft een leuk piepje en voelt heerlijk zacht aan doordat ze is gemaakt van natuurrubber

Over Sofie de giraf

Sophie wordt als sinds 1961 gemaakt en is in de loop van de jaren eigenlijk amper verandert. Ze wordt al generaties lang met de hand geproduceert en is gemaakt van 100 procent natuurlijke grondstoffen . Haar lijfje is gemaakt van 100 procent natuurrubber en ze wordt geverfd met natuurlijke pigmenten.

Sofie de giraf voor je kindje

Door haar bijzondere natuurlijke geur kan je kindje haar makkelijk vinden tussen het andere speelgoed, haar vlekjes zorgen door het contrast maken haar interessant om naar te kijken. Door haar subtiele piepje leert je kindje oorzaak en gevolg kennen’als ik hierin knijp hoor ik een piepje’. Daarnaast zorgen haar lange poten voor een fijne verlichting bij doorkomende tandjes. Door haar lange nek is ze eenvoudig te pakken voor kleine handjes. Sofie is ongeveer 18 centimeter groot.

Sofie de giraf in gebruik

Sofie mag helaas niet mee in bad, hierdoor kan het piepgaatje vol gaan lopen met water en kan ze gaan schimmelen. Dat is natuurlijk zonde! Als ze vies is geworden kan ze eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek, spoel haar niet af onder de kraan. Ook kan ze niet in de vaatwaser of worden uitgekookt, het rubber kan hierdoor gaan scheuren.