Rubberen fopspeen

Rubberen fopspeen voor uw kindje? Een verstandige keuze. Zo zijn rubberen spenen vrij van BPA en andere nare stoffen waardoor ze veilig in de mond van uw kindje kunnen. Daarnaast zijn deze spenen gegoten als één geheel waardoor er geen losse onderdelen vanaf kunnen komen.

Rubberen fopspeen

Een speen van rubber is misschien iets minder vrolijk dan de plastic variant, maar wel een stuk gezonder. Zo worden deze spenen niet gemaakt van hard plastic, maar gemaakt van heerlijk zacht natuurrubber vrij van nare stofjes. Ook de natuurlijke variant kunt u gewoon uitkoken zoals u gewend bent, eigenlijk is er geen verschil.

Het gebruiken van een rubberen fopspeen

Fopspeen natuurrubber bloem 3 36 maanden
100 % natuurrubber, vrij van nare stofjes

Deze spenen zijn eigenlijk hetzelfde in gebruik als de reguliere spenen, wel kunnen ze wat opzetten na het uitkoken. Dit is een normaal proces en verder niet schadelijk voor de speen. Wel moet u geregeld controleren of de rubberen speen geen ruwe plekjes heeft, dit is een teken van slijtage en kan de veiligheid van de speen verminderen.

Een rubberen fopspeen aanschaffen

Deze natuurlijke spenen zijn verkrijgbaar in twee maten, één voor 0-3 maanden en een speen voor 3-36 maanden. Ook kunt u bij ons kiezen voor een afgeplat speenstuk of een rond gevormde speen. De spenen die wij verkopen zijn 100 procent veilig en gemaakt van natuurrubber. Hierdoor ruiken de spenen ook natuurlijker dan plastic waardoor veel kindjes deze spenen wel accepteren. Benieuwd geworden naar deze bijzondere spenen?Bekijk dan ons assortiment!

Over Ecolisjes

Ecolisjes is ontstaan omdat ik bepaalde producten miste in de andere webshops, zo hadden ze bijvoorbeeld wel duurzame verzorgingsproducten, maar geen speelgoed. Of wel speelgoed en geen kleding. Bij Ecolisjes streven we ernaar om een breed duurzaam aanbod te creeren zodat u alle producten op één plek kunt aanschaffen. Heeft u vragen of opmerkingen? U mag altijd bellen of mailen! Telefoonnummer 06-57754422, e-mail: info@ecolisjes.nl