Pampers Aanbieding

Op zoek naar een mooie pampersaanbieding voor uw kleintje? Bij ons vindt je prachtige duurzame pampers met hippe printjes! Niet alleen zien deze er veel mooier uit dan de gewone pampers, ze zijn ook een stuk beter voor het milieu. Wist je bijvoorbeeld dat je gemakkelijk zo’n 150 luiers per maand weggooid? ervan uitgaan dat je 5 luiers per dag gebruikt, dat is 22 kilo aan luierafval!

Maar is een pampers aanbieding niet gemakkelijker dan wasbaar?

Ach het is misschien even wennen, maar het heeft ook veel voordelen, zo zijn je luiers nooit op waneer je ze nodig hebt, en kinderen krijgen er minder snel rode billetjes van omdat het geen bewerkt materiaal is maar ademend katoen. Bovendien zijn wasbare luiers goedkoper dan die van de pampers aanbieding: oke de aanschaf van wasbare luiers is misschien even schrikken, maar dat is een eenmalige uitgave, terwijl je een pak luiers weer steeds opnieuw moet kopen

Hoe te beginnen met wasbaar:

Als je begint met wasbaar luieren zijn er diverse modellen en vormen te kiezen, zo heb je bijvoorbeeld kant en klare luiers waaraan je niets meer hoeft te doen, de zogeheten all-in-one wasbare luiers. 

Deze luiers lijken het meeste op die van de pamers aanbieding: dichtklikken en klaar. Het enige verschil is dat je deze wast in plaats van weggooid

Iets moeilijker zijn de zogenoemde luier overbroekjes, dit zijn broekjes waarbij de absorberende stukken los zijn, je vervangt bij de verschoning alleen de losse stukjes, de broekjes pas na een keer of 4.

Maar wat als ik nou toch gewoon een pampers aanbieding wil?

Dan mag dat ook gewoon natuurlijk, maar graag maken wij mensen bewust van betere alternatieven. Nog even een paar tips als je toch wegwerpluiers wilt gebruiken:

  1. Gebruik je luiers zuinig, verschoon niet vaker dan nodig
  2. Kies de juiste maat luiers, dit voorkomt doorlekken en wasgoed ūüėČ
  3. start rond 3 jaar met je kindje af en toe op het potje te zetten, zo kun je sneller stoppen met wegwerpluiers