ecolisjes.nl over mij

Over Ecolisjes

Benieuwd waarom ik Ecolisjes ben begonnen, of wie er precies achter deze webwinkel zit? Je leest het hier:

Waarom ik ecolisjes ben begonnen

Ik ben Ecolisjes gestart omdat ik eigenlijk bij veel andere (duurzame) webwinkels toch wel producten miste. Zo hadden ze bijvoorbeeld wel fijn speelgoed, maar geen draagdoeken. Mijn idee was dan ook om een webwinkel te beginnen vol duurzame producten voor iedereen. Denk hierbij aan fijn houten speelgoed, maar ook aan verzorgingsproducten voor jong en oud.  Zo kun je bij één webwinkel alles bestellen wat je nodig hebt en betaal je maar een keer de verzendkosten (Of zelfs helemaal niet als je boven de 50 euro besteld!)

Veel van de producten die ik aanbied heb ik zelf gebruik voor mijn kinderen of gebruik ik nog. Zo kan ik ook eventuele gebruikservaring met je delen mocht je daar nieuwsgierig naar zijn. Andere producten zijn ook voor mij nieuw maar passen wel perfect binnen de lijnen die ik met ecolisjes aan wil houden.

Over mij

Ik ben Melissa en moeder van twee kindjes. Toen ik net moeder werd had ik geen idee van duurzame producten en gebruikte ik gewoon wat ‘normaal’ was (ja, wat is normaal..). Langzaam maar zeker ging ik me steeds meer verdiepen in natuurlijke producten, en toen ik al dat moois op de Ouders Natuurlijk beurs zag was ik verkocht. Prachtige producten die vaak met de hand worden gemaakt, waar over na gedacht wordt en die echt iets bijdragen aan de verzorging en opvoeding van kinderen. Zo ging ik over steeds meer dingen nadenken en letten op wat voor troep er eigenlijk vaak in normale producten zit. Zo is lang niet alle kindershampoo vrij van nare stofjes en bevatten ze vaak chemische ongezonde dingen. Ik schrok hier best wel van eigenlijk.

Voor mijn bedrijf vind ik het belangrijk dat ik producten aanbied die vrij zijn van giftige stofjes en dat ze niet worden getest op dieren. Gelukkig kan ik daar op vertouwen bij de duurzame merken.

Wat verkoopt Ecolisjes zoal?

Ecolisjes verkoopt een breed aanbod in diverse producten. Zo hebben wij veel natuurlijke materialen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan spenen voor baby’s van natuurrubber. Maar ook schoonmaakmiddelen voor in huis zonder nare stofjes die er gewoon niet in horen. Ook draagdoeken, houten speelgoed en duurzame producten voor eten en drinken zitten in ons assortiment. Neem gerust een kijkje zou ik zeggen, en mocht je iets missen dat hoor ik het graag!