Natuurspons kopen? Bij ons vind u natuursponzen en andere duurzame producten!

Natuurspons kopen

Op zoek naar een natuurspons? Bij ons kunt u de natuurspons kopen! Wij verkopen de natuurspons van 13 centimeter standaard in ons assortiment, de kleinere variant is op aanvraag bij ons te bestellen. Deze heeft een afmeting van 11 centimeter. Deze natuursponzen zitten in een prachtige eco cadeauverpakking en zijn dan ook zeer geschikt om weg te geven, maar voor jezelf houden kan natuurlijk ook!

Bestel de Natuurspons vandaag nog en u hebt deze binnen 4 werkdagen in huis!

Natuurspons kopen, maar hoe gebruik je ze?

Deze natuurspons werkt eigenlijk hetzelfde als een gewone spons, ze kunnen veel water opnemen en het gemakkelijk loslaten als erin geknepen wordt. Het verschilt zit hem in de kanalen, deze zijn bij een natuurspons open waardoor ze gemakkelijk het vuil kwijt kunnen raken. De sponzen zijn heerlijk zacht dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid of kleine kinderen. Een natuurspons mag niet in contact komen met erg heet water. Om ze te reinigen stop je ze in een waszak op 30 graden in de machine op wolwasprogramma.

Wat is een natuurspons kopen voordat ze in de winkel liggen?

Natuursponzen groeien op de bodem van de oceaan en fungeert daar als een soort filter. Het pompt water door zich heen waardoor de spons voeding binnen krijgt, bijvoorbeeld plankton. Er zijn meer dan 7500 soorten zeesponsen maar slechts 6 ervan geschikt zijn voor de verkoop. Wist je dat sommige van deze natuursponsen wel tot 3 meter hoog kunnen worden?

Over Ecolisjes

Ecolisjes is opgericht in 2017 door een moeder die zelf al duurzame producten gebruikte, maar nooit een complete webshop kon vinden die diverse dingen verkocht, zoals draagdoeken, verzorgingsproducten of dingen voor het eten en drinken. Hierdoor besloot ze zelf een webshop op te richten met een zo breed mogelijk aanbod, zodat alles in één keer te bestellen is