Miniroom

Miniroom is een prachtig merk uit Zweden waar ze duurzame en unieke producten maken voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan prachtig gekleurde katoenen dekentjes, of wat dacht u van de schattige Kanindocka poppen?

Over Miniroom

Miniroom is hét merk als het gaat om Scandinavische lifestyle voor kinderen, ze maken unieke en duurzame producten om de kinderkamer te decoreren, maar ook schattige tasjes om mee te nemen naar school. Ze zijn bekend geworden met de Kanindocka poppen maar ontwerpen nu ook andere prachtige producten. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle kussentjes of heerlijke katoenen dekentjes voor in bed. Allemaal prachtige producten die leuk zijn om te geven of te krijgen!

De Miniroom producten

De producten worden gemaakt in Zweden, wist u dat hier hogere veiligheidseisen zijn dan in Nederland? Zo bent u ervan verzekerd dat het product veilig is voor uw baby of kind. De producten kenmerken zich door de Scandinavische stijl, zo zijn de producten zo simpel mogelijk gehouden zonder al te veel poespas. De producten zijn perfect met elkaar te combineren waardoor de kinderkamer lekker rustig blijft qua kleur. Een overzicht van ons assortiment Miniroom:

Miniroom in het kort

Miniroom is een Zweeds merk dat Scandinavische producten ontwerpt en verkoopt. Hun doel is mensen  en kinderen inspireren met Scandinavische producten van hoge kwaliteit. Ze kiezen voor kwaliteit én een mooi design, zo ontstaan er prachtige producten voor een betaalbare prijs. De Kanindocka poppen heeft het bedrijf zelf ontworpen en zijn een groot succes. Ze zijn  verkrijgbaar in de maten small, medium en large, zo is er voor ieder kind de juiste pop te vinden!