biologische schoonmaakmiddelen

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

.Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, bestaan die eigenlijk wel? Want zonder chemische nare stofjes valt er toch niet schoon te maken? Ik vertel je alles over fijne natuurlijke schoonmaakmiddelen in mijn nieuwe blog, hierin lees je waarom dit een fijn merk is en wat het idee erachter?

Over het merk van de milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Het Merk waar ik het vandaag over wil hebben is Marcels Green Soap, niet alleen ruiken deze producten erg lekker, het maak ook nog eens super schoon én hun verpakking is van 100 procent gerecycled plastic. Mooier kan eigenlijk niet. Maar door wie worden deze fantastische producten eigenlijk bedacht en gemaakt? De naam zegt het al: door Marcel, hij vindt het belangrijk dat de schoonmaakmiddelen vrij zijn van agressieve chemische ingredienten. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook heerlijk ruiken en goed schoonmaken.

De inhoud van de milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

De schoonmaakmiddelen van Marcels Green Soap bevatten alleen maar fijn geurende natuurlijke ingredienten. Fijn voor jou en fijn voor de planeet, Want zo maak je niet alleen je huis op een natuurlijke manier schoon, de wereld wordt ook weer een stukje mooier. De slogan van Marcels Green Soap is dan ook niet voor niets: Clean your home, save the planet. Wat mij betreft een prachtig streven.

De verpakking van de milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Marcel denkt niet alleen na over wat hij in zijn schoonmaakmiddelen stopt, hij denkt ook nog eens na over een verpakking die zo duurzaam mogelijk is.Want je kunt natuurlijk geen geweldig product hebben zonder een geweldige verpakking. De verpakkingen van Marcels Green Soap bestaan daarom voor 100 procent uit gerecycled plastic, een prachtig idee, al zeg ik het zelf.

Welke soorten milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn er dan verkrijgbaar?

Er zijn diverse soorten schoonmaakmiddelen bedacht en gemaakt op natuurlijke basis, zo is er bijvoorbeeld wasmiddel, handzeeptoiletreiniger, vaatwastablettenafwasmiddelallesreiniger en allesreiniger met spaykop En dat ook nog eens voor een mooie prijs waardoor deze duurzame producten voor iedereen toegankelijk worden.