lamazuna-tandpasta-ervaringen

Ervaring lamazuna tandpasta op een stokje kaneel

Benieuwd naar de lamazuna tandpasta ervaringen van mensen? schuimt het eigenlijk wel net zoals gewone tandpasta en wordt je mond er wel schoon van? Je leest het in mijn nieuwe blog!

Lamazuna tandpasta ervaringen

Omdat sommige producten op mijn webshop een beetje anders zijn dan normaal laat ik ze testen door de mensen om mij heen. Zo kan ik passend advies geven bij mijn producten. En natuurlijk is het leuk om te lezen wat echte mensen ervan vinden, dat is toch vaak heel anders dan een beschrijving lezen.

Deze week wordt de Lamazuna tandpasta getest met de smaak kaneel, door Jolanda Zwerver.

Wat is je eerste indruk van de verpakking?

Ik vind het een leuke eco verpakking met leuke retro kleurtjes. De gebruiksaanwijzing is in het Frans maar door de afgebeelde pictogrammen is het gemakkelijk te volgen. Verder valt op dat het product vegan is, ook mag het worden gebruikt door zwangere vrouwen en bevat het geen palmolie. Al met al een mooi duurzaam product.

Het openen van de verpakking

Meteen als ik de verpakking open komt er een verasssend lekkere geur uit, het ruikt fris naar mint met een fijn vleugje kaneel. Dit had ik niet verwacht voordat ik het opende. De geuren zijn fijn en niet te overheersend. De tandpasta is leuk vormgegeven op een stokje waaraan je het vast kan houden tijdens gebruik. De tandpasta zelf lijkt wel facet geslepen en heeft een mooie natuurlijke kleur.

De tandpasta gebruiken

Voordat je de tandpasta kunt gebruiken moet je je tandenborstel nat maken met warm water. Je neemt de tandpasta bij het stokje en wrijft met je natte tandenborstel over de tandpasta heen. Er ontstaat al snel een vloeibare massa die je op je tandenborstel smeert. Eenmaal in je mond gaat de tandpasta verassend schuimen, eigenlijk net zoals reguliere tandpasta. ik had niet zoveel schuim verwacht van de droge tandpasta, een leuke verassing! De smaak van de tandpasta is eigenlijk precies wat het moest zijn, kaneel met muntsmaak.

Resultaat na het gebruik van de tandpasta

De tandpasta maakt je tanden lekker glad en het voelt allemaal schoon aan. Ik vind het een erg verassend product, ik had niet zoveel schuim verwacht uit droge tandpasta. Wat mij verder opviel is dat de tandpasta snel opdroogt na gebruik. Ik ga deze tandpasta verder testen en laat weten hoe lang deze nou uiteindelijk mee gaat, wordt vervolgt!

lamazuna tandpasta ervaringen
Mijn persoonlijke ervaring met de tandpasta van Lamazuna