een hevea verkooppunten vinden

Een Hevea speen verkooppunten vinden

Een hevea speen verkooppunten vinden lastig? Niet dankzij mijn handige blog, hierin vertel ik je waar je een fijn verkooppunt kunt vinden en mijn persoonlijke ervaring met de speen. Deze fijne spenen van Hevea in zowel platte als ronde variant vind je hier.

Het vinden van hevea speen verkooppunten

Een hevea speen wordt vaak verkocht bij duurzame webshops en winkels die het belangrijk vinden dat er bij het maken van een product aan de natuur gedacht wordt. De verkooppunten worden met zorg uitgezocht door Hevea en verkopen vaak ook andere duurzame producten die perfect passen bij de duurzame speen, bijvoorbeeld speelgoed van hetzelfde materiaal, of bijvoorbeeld flesspenen.

Wat heeft een hevea speen verkooppunten nog meer?

Vaak als de spenen van Hevea er worden verkocht hebben ze nog veel meer leuke producten van dit duurzame merk, bijvoorbeeld vrolijke speelballen, lieve badeendjes of bijvoorbeeld de glazen flessen. Uiteraard zijn deze gemaakt van speciaal glas wat niet zomaar breekt. Daarnaast hebben ze vaak prachtige duurzame artikelen die zeker het bekijken waard zijn.

Mijn persoonlijke ervaring met een hevea speen

De Hevea speen is een soepele speen gemaakt van 100 procent natuurrubber. Wat mij vooral een goed gevoel gaf was dat de speen vrij was van nare stofjes en uit een stuk gemaakt is. Hierdoor kunnen er geen losse onderdelen vanaf komen en kan deze veilig gebruikt worden. Wel moet je bij deze spenen goed opletten op slijtageplekken, deze voelen ruw aan, dan is het tijd om de speen te vervangen. Mijn zoon vond de speen geweldig! De speen ruikt natuurlijk en voelt prettig aan.

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals deze fopspeen, die gemaakt worden van het rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken en is daardoor een zeer duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!