Hevea speen ervaringen

Een speen online kopen kan een lastig verhaal zijn, want hoe weet je nou of het écht zo goed is als de webshop aangeeft? Daarom kan het fijn zijn om Hevea speen ervaringen te lezen, in deze tekst vindt u mijn eigen hevea speen ervaringen die ik met mijn zoon heb gehad.

Hevea speen ervaringen versus. Plastic speen ervaringen

Fopspeen hevea
hevea speen ervaring

Lang voordat ik bewuster ging kiezen wat ik wel en niet wilde voor mijn kinderen, ging ik ervan uit dat alles wat  in de reguliere winkels te verkrijgen was gewoon goed is. Boy, was i wrong! De plastic speen leek me gewoon prima, leuke kleurtjes en prints en ze deden hun werk: mijn zoon was rustiger. Maar toch voelde het toch een beetje gek, een stuk plastic in het mondje van mijn zoon stoppen,met losse onderdelen en gemaakt van… ja van wat eigenlijk allemaal.

Ik ging neuzen op het internet en vond daar Hevea speen ervaringen van andere mamma’s. Er ging een wereld voor me open. Er zijn betere alternatieven dan plastic: een mooie speen van natuurlijke materialen en dan ook nog eens uit één geheel! De de hevea speen ervaringen waren voor mij vooral dat het beter voelde om deze speen te geven dan de plastic variant, er waren geen losse onderdelen meer waar ik bang voor hoefde te zijn, en deze speen is gegarandeerd vrij van allerlei enge stoffen (die zich overigens wel in plastic spenen bevinden)

Hevea speen ervaringen in gebruik

Een hevea speen is wel iets anders qua gebruik dan een plastic speen, zo voelt een natuurrubberen speen veel soepeler aan. Een versleten plek op de speen voelt ruw aan terwijl de speen glad hoort te zijn, mocht de speen ergens ruw aanvoelen is het tijd om deze te vervangen. Ook zetten natuurrubberen spenen iets uit tijdens gebruik en als ze worden uitgekookt.

Een hevea speen bestellen

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Hevea natuurrubberen speen? ze zijn te bestellen via https://ecolisjes.nl/product/hevea-speen-kroontjes-klein/. Mocht u liever eerst contact hebben kunt u gerust bellen met  06-57754422