Hevea baby producten

Ook op zoek naar hevea baby producten die vrij zijn van nare stoffen als BPA en PVC wat tegenwoordig overal in schijn te zitten? Deze producten van Hevea zijn vrij van slechte stoffen en gemaakt van 100 procent natuurlijke materialen.

Hevea baby producten

Wilt u producten die u veilig aan uw baby of kind kunt geven? Dan zijn de Hevea baby spulletjes zeker iets voor u! Ze hebben een breed assortiment producten van natuurlijke materialen,denk hierbij aan glazen babyflessen, spenen of speelgoed van natuurrubber. De hevea baby producten zijn meestal gemaakt van natuurrubber, dit heeft als voordeel dat het 100 procent natuurlijk is en vrij van nare stoffen.

Bestel de hevea baby producten vandaag nog en u heeft ze binnen 4 dagen in huis!

Aanschaffen van producten uit de Hevea baby serie

U kunt de producten eenvoudig bestellen in onze webshop, vanaf 50 euro of meer verzenden we zelfs gratis! Als de producten van Hevea op voorraad zijn heeft u deze meestal de volgende dag al in huis. Soms kan dat helaas even niet het geval zijn, meestal krijgt u de producten dan binnen 4 werkdagen thuisbezorgd.

Hevea baby producten gebruiken

Ondanks dat de producten van Hevea meestal van natuurrubber zijn kunt u deze vaak gewoon uitkoken

zoals de reguliere varianten van plastic. Mocht u twijfelen mag u gerust contact met ons opnemen, wij zijn te bereiken op 06-57754422 van 10.00 tot 20.00 uur. Mailen mag natuurlijk ook, ons e-mail adres is info@ecolisjes.nl.

Hevea star ball kinderbal
Zachte kinderbal voor de allerkleinste van natuurrubber

Over Hevea

De producten van Hevea worden over het algemeen gemaakt van natuurrubber, zoals deze bal, die gemaakt worden van het rubber uit de gelijknamige Hevea Brasiliensis boom. Natuurrubber kan gemakkelijk worden afgebroken en is daardoor een zeer duurzame en verantwoorde keuze. Hevea is een duurzaam bedrijf dat de wereld een beetje beter wil maken, hun filosofie is dan ook: Je kan de wereld maar met één stap tegelijk veranderen, en daar zorgen ze zeker voor!