Goki

In Duitsland, vlakbij Hamburg wordt dit fantastische merk Goki geproduceerd. Ze vinden het belangrijk dat het speelgoed wat ze produceren bijdraagd aan de creatieve, motorische en intelectuele ontwikkeling. Om de veiligheid van de producten te waarborgen hebben ze een eigen laboratoruim waarin ze gebruik maken van de nieuwste technieken om al het speelgoed grondig te testen.

Over Goki

Goki is onderdeel van de Duitse firma Gollnest en Kiesel (Go-ki) en is gevestigd in de buurt van Hamburg. Omdat ze houten producten produceren vinden ze het belangrijk om ook iets terug te geven aan de natuur. Zo planten ze ieder jaar nieuwe bomen voor iedere baby die geboren is in Noord- Duitsland. Daarnaast letten ze erop dat het hout wat ze gebruiken ook gemakkelijk terug kan groeien.

De kwaliteit van Goki

Ze gebruiken diverse houtsoorten om hun producten te maken, denk hierbij aan bijvoorbeeld esdoornhout, beukenhout of lindehout. De verf en vernis die ze gebruiken komt van hoog gespecialiceerde verkopers zodat er later niks mis kan gaan  en er bijvoorbeeld gevaarlijke verfstoffen in blijken te zitten. De producten van Goki worden uitvoerig getest, zo hebben ze onlangs een machine aangeschaft die aangeeft of er metalen in de verf zitten.

De producten van Goki

houten trein goki
Breng je passagiers van Amsterdam naar Bern met deze leuk trein van Goki

De producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid, en dat merkt u. Goki producten gaan jarenlang mee waardoor u en uw kinderen er veel plezier aan zullen beleven. Ze worden met liefde ontworpen en gemaakt. Ook worden ze uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze producten? Bekijk dan snel ons overzicht!

Over Goki

Goki wordt gemaakt en ontworpen in Duitsland vlakbij Hamburg. Ervaren speelgoedontwerpers ontwikkelen hier elke dag iets nieuws om mee te spelen. Ze vinden het belangrijk dat het speelgoed bijdraagt aan de creatieve, motorische en intellectuele ontwikkelingen van kinderen. Dit is vooral te zien aan de functionele en liefdevolle designs waarmee ze kinderen iedere dag een nieuw avontuur laten beleven. Ook vinden ze dat kwaliteit betaalbaar moet blijven, en daar zijn wij het helemaal mee eens!