Giraffe speelgoed

Sofie de giraf
Sofie de giraf kopen? Je vindt  haar hier!

Giraffe speelgoed wat ook nog eens vrij is van schadelijke stofjes? Dan is deze leuke serie van Sophie de giraffe zeker iets voor jou! Deze producten zijn namelijk gemaakt van 100 procent natuurrubber en worden geverfd met natuurlijke pigmenten.

Giraffe speelgoed voor je kleintje

Bij ons vind je diverse girafjes voor kleine handjes, voor in bad, maar ook om gewoon lekker mee te spelen. Door het model zijn de girafjes gemakkelijk te pakken voor kleine handjes en het subtiele piepje maakt het natuurlijk extra leuk. Alle girafjes zijn vrij van nare stoffen en worden voor een groot gedeelte met de hand gemaakt in Frankrijk.

Het kopen van giraffe speelgoed

Is het speelgoed bij ons op voorraad? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Mochten de girafjes even zijn uitverkocht dan is de levertijd ongeveer 4 werkdagen. Wist je dat we nog veel meer moois van natuurrubber verkopen? wat dacht je bijvoorbeeld van ballen of eendjes?

Het giraffe speelgoed gebruiken

De girafjes kunnen eenvoudig schoon worden gemaakt met een licht vochtige doek, helaas mogen ze niet in de vaatwasser of worden uitgekookt, hierdoor kan het rubber gaan scheuren waardoor ze niet meer zo veilig zijn voor je kindje. Doordat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen kan je kindje er veilig op sabbelen en mee spelen zonder schadelijke stofjes binnen te krijgen.