Ecolunchbox

Ecolunchbox is ontstaan door de gedachte dat verandering kan beginnen tijdens de lunch. Het is ontworpen door een moeder in Amerika die iedere dag de lunch van haar kinderen verpakte in boterhamzakjes. Ze bedacht dat hiervoor toch een beter alternatief moest zijn maar vond geen enkel broodbakje zonder plastic.

Over Ecolunchbox

Handig om meerdere soorten eten tegelijkertijd mee te kunnen nemen

Deze moeder bedacht een ontwerp voor food-to-go producten zonder plastic en kwam al gauw op RVS. Dit omdat het vrij is van nare stoffen zoals ftalaten en ook nog eens geen geurtjes opneemt. Hierdoor hebben ze ervoor gezorgd dat duizenden families in en om Amerika nu geen gebruik meer maken van plastic. Ook heeft ze gemerkt dat wanneer mensen geen gebruik meer maken van plastic tijdens de lunch ze ook verder gaan kijken waar ze plastic kunnen weren.

De Ecolunchbox  filosofie

De plastic vrije producten waar Ecolunchbox mee komt zijn gemaakt om jarenlang te gebruiken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vrij van nare stoffen en plastic. Dit doen ze om een einde te maken aan alle plastic boterhamzakjes die gebruikt worden en de plastic broodbakjes met nare stofjes. Ook geven ze voorlichtingen over plastic en hoe je dit kunt verminderen.

Ecolunchbox producten

Deze broodtrommels en Lunchboxes zijn ideaal voor onderweg of op het werk. Ze zijn eenvoudig in gebruik en mogen gewoon worden gereinigd in de vaatwasser. Doordat er diverse soorten lunchboxes verkrijgbaar zijn is er altijd wel één die bij u past. De producten van Ecolunchbox zijn grofweg onder te verdelen in 4 categorieen:

Over Ecolunchbox

Ecolunchbox is bedacht en ontworpen door een moeder die niet langer de lunch van haar kinderen wilde meegeven in plastic. Ze wilde plasticvrije food-to-go producten die gezond zijn voor mens en de natuur, om de lunch voor altijd te veranderen en af te komen van plastic zakjes. Ook geven ze voorlichting om mensen bewust te maken van hun plasticgebruik, een prachtig bedrijf dus. Meer informatie? Bekijk de video!