Ecolisjes homepagina tekst

Ecolisjes is specialist in natuurlijke producten voor kinderen en volwassenen en  officieel verkooppunt van onder andere Je Porte Mon Bebe dragers en draagdoeken, Lennylamb dragers en draagdoeken, Urtekram verzorgingsproducten, We Love The Planet Deodorants en kaarsen, Greentoys speelgoed van gerecycled plastic en Ecolunchboxes broodbakjes. Uiteraard verkopen wij nog meer mooie merken in onze webshop, allemaal duurzaam en met mooie verhalen

Ecolisjes.nl, dé duurzame online winkel

Ecolisjes.nl staat voor duurzame producten voor kinderen en volwassenen waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt. De producten die ecolisjes aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze langer meegaan dan reguliere producten.  Ook hebben deze merken het beste voor met het milieu en testen ze bijvoorbeeld niet op dieren. Uiteraard zijn al onze producten vrij van BPA, PVC en andere nare stoffen. Zo kunt u met een gerust hart onze mooie producten bekijken en kopen.

Het aanbod van Ecolisjes met meer dan 200 artikelen!

Wij proberen ons assortiment zo breed mogelijk te houden, dit betekent dat wij zowel antroposofische producten als duurzame producten verkopen. Wat ons betreft gaat deze combinatie perfect samen! Zo verkopen wij houten speelgoed wat perfect aansluit bij het ‘open einde idee’ uit de antroposofie, maar ook duurzaam plastic speelgoed uit gerecyclede melkflessen, vrij van schadelijke stoffen.  Natuurlijk ouderschap vinden wij belangrijk,  vanuit die visie verkopen wij  dragers en draagdoeken zodat je je handen vrij kunt houden Ook voor verzorgingsproducten van natuurlijke materialen ben je hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan shampoo zonder schadelijke stoffen, babyflessen van glas of wat dacht u van natuurrubberen spenen?

Omdat wij zelf proberen ons afval te verminderen zijn we producten gaan selecteren en verkopen die hieraan bijdragen. Denk hierbij aan een tasje voor groente en fruit , in plaats van de plastic variant die de winkel aanbiedt. De katoenen tasjes gaan veel langer mee en sparen het milieu. Ook voor veel verzorgingsproducten is een prima alternatief te vinden, denk bijvoorbeeld aan wattenschijfjes voor het schoonmaken van je gezicht, hier zijn mooie wasbare alteratieven voor. Of wat dacht u van tandpasta op een stokje? Misschien even vreemd in het begin, maar het gaat twee keer zo lang mee als een tube tandpasta en er is geen plastic verpakking die overblijft. Goed voor het milieu, en voor de portemonee

Ecolisjes, dé webwinkel voor duurzame producten

Ecolisjes is ontstaan omdat we zelf op zoek waren naar een webwinkel met veel diversiteit. Wij proberen dan ook om de meest gebruikte natuurlijke producten te verkopen die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Niet altijd even gemakkelijk maar wel een leuke uitdaging. Ons assortiment zal dan ook geregeld uitgebreid worden met mooie nieuwe producten die passen binnen de lijnen die wij belangrijk vinden. Mocht je op zoek zijn naar een product en vind u het niet? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Onze producten zijn van mooie kwaliteit en worden de volgende werkdag bij u geleverd als ze op voorraad zijn. Bij ons kunt u betalen met IDeal, maar u mag uw bestelling ook komen ophalen als u dat prettiger vindt.