duurzaam-badspeelgoed

badspeelgoed

Badspeelgoed zonder schadelijke stoffen voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen diverse hippe badspeeltjes van natuurlijk materiaal, waarbij gedacht wordt aan het milieu.

Badspeelgoed

Duurzaam badspeelgoed zonder schadelijke stoffen? Dan is dit badspeelgoed van Ecolisjes zeker iets voor u. Wij letten erop dat ons aangeboden badspeelgoed vrij is van BPA en andere schadelijke stoffen. Ook komt dit speelgoed in een duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton en bedrukt met soja inkt.

Ons assortiment badspeelgoed

Bij Ecolisjes vindt u een divers aanbod aan badspeelgoed. Zo hebben we diverse soorten speelgoed die erg leuk zijn om mee te nemen in bad. Zo hebben we natuurlijk badeendjes, dit blijft de favoriet van vele kinderen. Maar ook stoere watervoertuigen zoals duikboten en watervliegtuigen. Ons speelgoed is geschikt voor diverse leeftijden, zo is er altijd wel iets leuks te vinden! Een overzicht van ons assortiment:

Het badspeelgoed bij u thuis

Is het badspeeltje dat u wilt bestellen bij ons op voorraad? Dan heeft u het de volgende werkdag al in huis! Soms kan het even niet voorradig zijn, in dat geval wordt het meestal binnen 4 werkdagen bij u thuisbezorgd. Al de badspeeltjes zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en geschikt om op te sabbelen.

Contact

Als u vragen heeft over één of meerdere producten mag u gerust contact opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag.  U kunt mailen met Info@ecolisjes.nl of contact opnemen met 06-57754422. Bereikbaar van 10.00-20.00 uur