eco-badeend-duurzame-keuze

Duurzaam kraamcadeau

Op zoek naar een duurzaam kraamcadeau voor bewuste ouders maar heb je geen idee wat je moet geven of waar je het moet vinden? Ik help u graag een handje op weg!

Duurzaam kraamcadeau

Wat is nou precies een duurzaam kraamcadeau? en wat is het verschil met de producten uit de gewone winkel? Bij het maken van duurzame producten wordt er (meer) rekening gehouden met het mileu waardoor de impact voor mens en dier een stuk kleiner is. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn wat is gemaakt van natuurrubber, dit is namelijk gemakkelijk af te breken door de natuur mocht het product niet meer bruikbaar zijn. Of kies voor fijne producten van hout, bijvoorbeeld stevig houten speelgoed waar het kindje nog jarenlang plezier van zal hebben.

Een overzicht van duurzaam kraamcadeau

Maar wat is er dan leuk om te geven aan de kersverse ouders, iets wat bijvoorbeeld meteen gebruikt kan worden, bijvoorbeeld zachte wollen slofjes, heerlijk warm voor de kleine en ook ideaal in een draagdoek. Ook een handgehaakte trappelzak, of dekentjes voor in de box zijn leuk om te krijgen. Een mutsje wat gemaakt is met liefde is natuurlijk een prachtig cadeau. Of kies voor speelgoed waar het kleintje later fijn mee kan spelen, zo rond de 3 maand, bijvoorbeeld gehaakt speelgoed van katoen met een leuk belletje erin, of speelgoed zonder belletje, dat kan natuurlijk ook. Doordat deze producten met de hand worden gemaakt en gecontroleerd zijn ze van beter kwaliteit dan de massa producten in de gewone winkel waardoor ze veel langer mee gaan.

Duurzaam kraamcadeau

Duurzaam kraamcadeau voor kersverse ouders? Dan zit u goed bij Ecolisjes.nl! Wij hebben diverse producten in luxe cadeauverpakking. Denk bijvoorbeeld aan natuurrubberen spenen in luxe verpakking, of wat dacht u van de cadeauset met badeend en bijtring van natuurrubber? Onze producten zijn voorzien van diverse keurmerken en vaak is ook de verpakking net zo duurzaam als het product zelf. Zo zijn de verpakkingen van Hevea gemaakt van gerecycled karton bedrukt met soja inkt!

Een duurzaam kraamcadeau kopen

Wanneer is een duurzaam kraamcadeau echt duurzaam? Is dat wanneer het is gemaakt van natuurlijke materialen, of is het al duurzaam als het vrij is van PBA en andere nare stoffen.Bij ons vindt u diverse duurzame merken die samen de wereld een stukje mooier willen maken. Zo is er altijd een duurzaam kraamcadeau te vinden in de diverse prijscategorieen.

Een duurzaam kraamcadeau bij u thuis

Is het product dat u wilt bestellen bij ons op voorraad? Dan heeft u het de volgende werkdag al in huis! Soms kan dat helaas even niet het geval zijn, in dat geval krijgt u het meestal binnen 4 werkdagen thuisbezorgd. De duurzaam kraamcadeau van bijvoorbeeld natuurrubber kunt u gewoon afspoelen met heet water en de glazen flessen kunnen gewoon in de flessenwarmer.

Over Ecolisjes

Ecolisjes is ontstaan omdat ik bepaalde producten miste in de andere webshops, zo hadden ze bijvoorbeeld wel duurzame verzorgingsproducten, maar geen speelgoed. Of wel speelgoed en geen kleding. Bij Ecolisjes streven we ernaar om een breed duurzaam aanbod te creeren zodat u alle producten op één plek kunt aanschaffen. Heeft u vragen of opmerkingen? U mag altijd bellen of mailen! Telefoonnummer 06-57754422, e-mail: info@ecolisjes.nl