Duikboot speelgoed

Duikboot speelgoed voor in bad? Dat is natuurlijk supergaaf! Ontdek met een stoere duikboot hoe de bodem van het bad of zwembad eruit ziet en ga op een spannend avontuur!

Duikboot speelgoed

Zo’n duikboot speelgoed is natuurlijk supergaaf in combinatie met water, je kunt films naspelen of zelf een spannend avontuur verzinnen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de duikboot veilig is om mee te spelen.  Het fijnste speelt het natuurlijk met een duikboot zonder schadelijke stoffen als BPA,PVC, ftalaten en andere nare stoffen. Gelukkig is dat nu mogelijk!

Veilig Duikboot speelgoed zonder nare stoffen

De meeste duikboten zullen gemaakt zijn van plastic, anders blijft deze niet drijven in het badwater. Maar wist u dat ‘gewoon ‘plastic vol zit met nare stoffen? Denk bijvoorbeeld aan PVC, BPA, of een giftige coating over het speelgoed. Door het spelen kunnen deze deeltjes in het water terecht komen of erger: in de mond van uw kind. Gelukkig is er nu een alternatief op de markt: De vrolijke Greentoys duikboot speelgoed!

Over de greentoys duikboot speelgoed

Greentoys-submarine-blauw
duurzame duikboot, vrij van PVC, BPA en andere nare stoffen

Deze duikboten worden in Amerika gemaakt van gerecyclede melkflessen. Hierdoor wordt er geen nieuwe grondstof gebruik voor het produceren van de boten. Ook zijn deze gegarandeerd vrij van nare stoffen en niet gekleurd met giftige coating. Zo kan uw kind veilig het bad onderzoeken met een duurzame duikboot! Benieuwd hoe de duikboot er in actie uitziet? Zie hier een kort filmpje van de Greentoys duikboot in actie.

Over Greentoys

De producten van Greentoys worden gemaakt in Amerika en bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Met hun producten laten ze zien dat recycling kan worden gebruikt om iets leuks te produceren. Het speelgoed van Greentoys is het levende bewijs dat melkflessen eenvoudig terug kunnen keren als speelgoed. Al het plastic wordt verzameld en schoongemaakt, versnipperd in vlokken en bewerkt met voeldselveilige minerale kleuren. In dit leuke filmpje kunt u zien hoe het melkpak een wagen wordt!