Drinkfles Dopper

Drinkfles Dopper voor thuis of op het werk

Ook benieuwd geworden naar die hippe drinkfles Dopper? Wij begrijpen dat heel goed, ze zijn vrolijk gekleurd en gemakkelijk mee te nemen. Ideaal om uw eigen drinkwater mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk of een festival. Deze hippe drinkfles kan uiteraard gewoon in de vaatwasser tot 65 graden en is eenvoudig te reinigen doordat de Dopper uit drie onderdelen bestaat.

De Drinkfles Dopper in gebruik

De dopper is ontworpen voor het gebruik van drinkwater. Andere dranken zoals bijvoorbeeld sappen of koolzuurhoudende dranken kunnen de dopper verkleuren of zelfs aantasten, dat is natuurlijk jammer. De Dopper mag in de vaatwasser, maar deze mag niet warmer worden dan 65 graden, anders kan de dopper vervormen en gaan lekken. Wist u dat u van de bovenkant van de Dopper eenvoudig een glaasje kunt maken? Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld gemakkelijker water drinken met de dopper. Een overzicht van onze Doppers vindt u hier!

De visie van de Dopper drinkflesDopper

Dopper is een Nederlands bedrijf dat de hoeveelheid plastic in de wereld graag wil verminderen. Dit doen ze door met een goed alternatief te komen voor de plastic PET- flesjes. Wist u dat er voor het maken van één wegwerpflesje 1 liter water en 1 liter olie nodig is? Enorm zonde voor iets wat toch wordt weggegooit. Ook steunt Dopper het verkrijgen van schoon en veilig drinkwater in arme landen, dit doen ze door voor iedere verkochte Dopper 1 euro te doneren aan de Stichting Simavi.

Over Ecolisjes

Ecolisjes is ontstaan omdat ik bepaalde producten miste in de andere webshops, zo hadden ze bijvoorbeeld wel duurzame verzorgingsproducten, maar geen speelgoed. Of wel speelgoed en geen kleding. Bij Ecolisjes streven we ernaar om een breed duurzaam aanbod te creeren zodat u alle producten op één plek kunt aanschaffen. Heeft u vragen of opmerkingen? U mag altijd bellen of mailen! Telefoonnummer 06-57754422, e-mail: info@ecolisjes.nl