Dopper

De Dopper is een ideale drinkfles voor drinkwater. Hij is gemakkelijk mee te nemen en is vaatwasbestendigd tot 65 graden. Dankzij de Dopper hoeft u geen PET-flesjes meer mee te nemen, beter voor het milieu en voor u. Want wist u dat er in PET- flesjes BPA en andere nare stoffen zitten?

Over Dopper

Dopper is een Nederlands bedrijf en bedacht door Rinke van Remotel. Als het aan haar ligt leven we straks op een plek waar mensen zich bewust zijn van het milieu en de impact die we daarop hebben. Ook strijden ze voor veilig drinkwater in arme landen, bijvoorbeeld door de Stichting Simavi te steunen. Voor iedere verkochte Dopper doneren ze 1 euro aan deze stichting. Meer informatie over de Stichting Simavi vindt u hier.

Waarom is Dopper gemaakt

De grootste reden om deze drinkfles te ontwikkelen is de grote berg plastic afval die we met z’n allen maken, wereldwijd wordt er van al dit plastic maar 1 procent gerececled en dat is natuurlijk niet duurzaam. En het wordt nog erger: 50 procent van al het plastic wordt na gebruik gelijk weggegooid. Dopper vond dat dit moest veranderen en ontworp een duurzame drinkfles ter vervanging van alle PET- flesjes. Wist u bijvoorbeeld dat voor het produceren van 1 plastic PET flesje 1 liter water én 1 liter olie nodig is?

De doelstellingen van Dopper

Winst is niet het doel, een betere wereld wel. Daarom bekijken ze uitgebreid het impact van de drinkfles  en de organisatie. Daarnaast herbruiken ze maximaal en doen ze minimaal aan waardevernietiging. En door te kiezen voor deze drinkfles draagt u zelf ook uw steentje bij, zo hoeft u geen plastic flesjes meer aan te schaffen, en worden er dus minder grondstoffen verspild, een win-win situatie! Zelf graag een dopper aanschaffen? het overzicht van onze Doppers vindt u hier

dopper