Dopper drinkfles

Op zoek naar zo’n hippe dopper drinkfles? Dat snappen wij heel goed. Deze drinkfles is namelijk ideaal om de veelgebruikte PET-flesjes te vervangen en is ook nog eens vrij van BPA en andere nare stoffen.

Duurzame Dopper drinkfles

Bij Dopper zijn ze niet alleen bezig met het milieu, ze willen ook daadwerkelijk het verschil maken. Wist u bijvoorbeeld dat er bij het produceren van een PET- flesje 1 liter water en 1 liter olie nodig is? Dat is natuurlijk zonde voor een wegwerpartikel. Bij Dopper vinden ze dat het anders moest. Daarom ontwikkelde ze een waterfles die gemakkelijk mee te nemen is, en vrij is van nare stoffen als BPA. Zo kunt u gemakkelijk overal uw water tappen zonder nog gebruik te hoeven maken van een wegwerpflesje. Bekijk hier het officiele promotiefilmpje van Dopper!

Het reinigen en gebruiken van en Dopper drinkfles

Deze drinkflessen zijn eenvoudig te reinigen doordat ze uit 3 onderdelen bestaan, zo kunt u overal goed bij met schoonmaken. Uiteraard mag deze hippe fles ook gewoon in de vaatwasser, maar dan wel tot 65 graden anders kan de fles gaan vervormen of gaan lekken. De Dopper is ontworpen voor het gebruik van drinkwater, andere dranken zoals bijvoorbeeld vruchtensappen of koolzuurhoudende dranken kunnen de Dopper aantasten of zelfs verkleuren.

Zelf een Dopper drinkfles hebben?

Misschien heeft u deze toffe drinkfles al gespot bij uw hippe buurvrouw, of heeft iedereen er in de yogales één. Natuurlijk kunt u dan niet achterblijven, en waarom zou u? Deze Dopperflessen zijn ontzettend handig om uw eigen drinkwater mee te nemen tijdens bijvoorbeeld het sporten of een hippe citytrip. Bekijk het overzicht van ons assortiment Doppers!

Over Ecolisjes

Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en ik schrok van de hoeveelheid giftige stoffen in baby en kinderproducten. Ik wilde graag producten zonder BPA en dergelijke, en dan graag ook nog duurzaam geproduceerd. Dat bleek lastig te vinden! Vanuit die visie heb ik Ecolisjes opgestart, een webshop gevuld met duurzame producten die veilig door moeder en kind gebruikt kunnen worden.