De dopper

De Dopper is de ideale vervanging van de bekende PET- flesjes. Ze zijn goedkoop, maar enorm vervuilend voor het milieu. Wist u dat er voor één PET-flesje 1 liter olie en 1 liter water nodig is? Dat moet toch beter kunnen?

De Dopper

Vanuit die visie is de Dopper ontstaan. De Dopper is ontworoen door Rinke van Remotel en als het aan haar ligt leven we straks op een aarde waar mensen zich bewust bezighouden met het milieu en de impact die we veroorzaken. Een mooi streven met een prachtig product. Daarnaast strijdt Dopper tegen vervuild drinkwater in arme landen. Voor elke verkochte Dopper gaat er één euro naar de Stichting Simavi die ervoor zorgen dat er veilig drinkwater beschikbaar is.

Het aanschaffen van de Dopper

dopper alle kleuren
Vrolijke drinkfles van Dopper, BPA vrij

Deze hippe fles is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en ook eenvoudig om te toveren tot een glaasje. Zo kunt u nog fijner genieten van uw drinkwater. Uiteraard kan de Dopper gewoon in de vaatwasser tot 65 graden. Zet deze niet warmer, dan kan de Dopper gaan vervormen of gaan lekken. De Dopper is ontworpen voor drinkwater, koolzuurhoudende dranken of vruchtensappen kunnen de drinkfles aantasten en verkleuren, dat is natuurlijk zonde!Benieuwd geworden naar deze leuke flessen? Bekijk ons assortiment!

De doelstellingen van Dopper

De doelstelling van Dopper zijn een betere wereld, geen winst. Ze bekijken uitgebreid wat de impact is van de drinkfles en van de organisatie zelfs. Daarnaast willen ze zorgen voor meer bewustzijn bij consumenten door ze een handig alternatief te geven voor de bekende PET- flesjes. Ook vindt Dopper dat niet alleen de rijkere landen gezond drinkwater moeten hebben, maar ook de armere landen. Een prachtig initiatief van een mooi product!

Over Ecolisjes

Ecolisjes is ontstaan omdat ik bepaalde producten miste in de andere webshops, zo hadden ze bijvoorbeeld wel duurzame verzorgingsproducten, maar geen speelgoed. Of wel speelgoed en geen kleding. Bij Ecolisjes streven we ernaar om een breed duurzaam aanbod te creeren zodat u alle producten op één plek kunt aanschaffen. Heeft u vragen of opmerkingen? U mag altijd bellen of mailen! Telefoonnummer 06-57754422, e-mail: info@ecolisjes.nl