biologische schoonmaakmiddelen

Biologische schoonmaakmiddelen

Biologische schoonmaakmiddelen zonder nare stofjes, is dat er eigenlijk wel? In mijn nieuwe blog vertel ik je alles over fijne schoonmaakmiddelen met natuurlijke geuren én in een gemakkelijk recyclebare verpakking.

Over Marcel, de bedenker van deze biologische schoonmaakmiddelen

De schoonmaakmiddelen waar ik het vandaag over ga hebben zijn die van Marcels Green Soap, misschien heb je er al eens van gehoord, misschien hoor je er nu voor het eerst over. Even in het kort: Deze fantastische schoonmaakmiddelen worden gemaakt door ,je raad het al, Marcel. Hij vindt het belangrijk dat de middelen vrij zijn van agressieve chemische ingredienten en dat ze de wereld een beetje mooier maken. Daarnaast moet het natuurlijk ook erg lekker ruiken.

De verpakking van de biologische schoonmaakmiddelen

Wat is een fijn schoonmaakmiddel zonder fijne verpakking moest Marcel gedacht hebben.  Daarom worden zijn verpakkingen gemaakt van uitsluitend 100 procent gerecyclede plastic. Zo help je met de aankoop van Marcels Green Soap de enorme productie van plastic te stoppen. Want Marcels slogan is niet voor niets: Clean your home, save the planet

Maar wat zit er nou in deze biologische schoonmaakmiddelen?

In deze fijne schoonmaakmiddelen zitten alleen maar natuurlijke ingedienten, veilig voor jou, en voor het milieu. De drie beloftes van Marcel zijn dan ook:

  1. Dat het verassend lekker ruikt
  2. Dat het geweldig schoon maakt
  3. En dat het 100 procent natuurlijk is

De producten worden gemaakt in een zeepfabriek in Utrecht en gewoon thuis getest, niet zo lastig met 3 dochters. De zepen zijn milieuvriendelijk en ruiken gewoon heerlijk, en dan bevatten ze ook nog een duurzame verpakking ,wat wil een mens nog meer? Verkrijgbaar als wasmiddel, handzeep, toiletreiniger, vaatwastabletten, afwasmiddel, allesreiniger en allesreiniger met spaykop