Beste bijtring

Beste bijtring kopen voor uw baby? Dat kan een lastige keuze zijn, er zijn veel producten op de markt. Maar welke zijn nou echt goed? en welke kunt u beter links laten liggen? Wij zochten het voor u uit!

Beste bijtring vinden

Als u op zoek bent naar een bijtring voor uw baby komt u ongetwijfeld vele soorten tegen. Met water, zonder water, van plastic of van natuurlijk materiaal. Maar wat is nou de beste bijtring? Wij zochten het voor u uit!

  • Bijtring met water: nadelen zijn dat deze kunnen gaan lekken, bijvoorbeeld in uw tas. Daarnaast zijn ze vaak gemaakt van zacht materiaal met BPA, PVC en andere nare stoffen. Voordelen: Je kunt ze in de koelkast leggen en de bijtring wordt koud.
  • Bijtring van plastic: nadelen; vaak gemaakt van giftige stoffen als BPA, PVC en ftalaten. Erg hard, beweegt niet mee met uw baby’s behoeften. Voordelen: De plastic variant zonder water kan niet gaan lekken
  • Bijtring van natuurlijk materiaal: Nadelen: die zijn er eigenlijk niet. Voordelen: Vrij van nare stoffen als BPA, PVC, én bevat geen water. Deze bijtring kan dus ook niet gaan lekken.

Beste bijtring kopen

De beste bijtring die u dus kunt kopen is er één van natuurlijk materiaal, zoals bijvoorbeeld natuurrubber. Hier kan uw kindje veilig aan sabbelen zonder dat u bang hoeft te zijn voor de nare stoffen. Ook is een bijtring van natuurrubber lekker zacht, deze beweegt mee met de bewegingen van uw baby. Bent u overtuigt en wilt u graag een natuurrubberen bijtring aanschaffen? Bij ons in het assortiment vind u diverse sooten en maten. Hier vindt u een compleet overzicht natuurrubberen bijtringen

Over Ecolisjes.nl

Leuk kraamcadeau: De hevea kawan bijtring van 100 procent natuurrubber

Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en ik schrok van de hoeveelheid giftige stoffen in baby en kinderproducten. Ik wilde graag producten zonder BPA en dergelijke, en dan graag ook nog duurzaam geproduceerd. Dat bleek lastig te vinden! Vanuit die visie heb ik Ecolisjes opgestart, een webshop gevuld met duurzame producten die veilig door moeder en kind gebruikt kunnen worden.