aleppo zeep kopen

Aleppo zeep kopen

Aleppo zeep kopen voor een zachte huid en gezond haar? Bekijk deze tips en tricks en lees mijn persoonlijke ervaring met deze geweldige zeep!

Aleppo zeep kopen, waar vind je het precies?

Je hebt bedacht dat je je lichaam en haar met fijne natuurlijke zeep wilt wassen, bijvoorbeeld Aleppo zeep, maar waar vind je zulke fijne zeep nou precies? Aleppo zeep wordt veelal verkocht bij reformwinkels of winkels met ecologische producten. Deze aleppo zeep is bijvoorbeeld erg fijn voor dagelijks gebruik, het is een fijn geurende zeep die iets zachter is dan normale zepen.

Na het aleppo zeep kopen

Nadat je de zeep gekocht hebt vraag je je misschien af wat er allemaal precies mogelijk mee is. Wist je bijvoorbeeld dat deze zeep geschikt is om zowel je huid als je haar te reinigen? Zo heb je maar één stuk zeep nodig om weer helemaal fris te worden. Wel moet je je haar naspoelen met een zure spoeling zodat de haarschubben weer sluiten. Dit kan bijvoorbeeld met appelazijn of natuurazijn, de verhoudingen zijn ongeveer 1/4e deel azijn en 3/4e deel water. Let er wel op dat je haar aan de zeep moet wennen als je voorheen gewone shampoo gebruikte. Hierin zitten namelijk siliconen die je haar eerst weer moet afbreken

Hoe lang doe je met een aleppo zeep kopen ongeveer?

Een blok aleppo zeep gaat veel langer mee dan gewone shampoo. Het ligt er een beetje aan hoe vaak je de zeep gebruikt, maar ongeveer gaat de zeep net zo lang mee als twee flacons gewone zeep uit de drogisterij. Dit komt omdat je niet veel nodig hebt van de zeep. Wist je dat de shampoo en douchegels voor het grootste gedeelte uit water bestaan?

Ervaringen met aleppo zeep kopen

Zelf gebruik ik al een aantal jaren aleppo zeep naar volle tevredenheid. Mijn huid is veel minder droog en mijn haar glanst als nooit te voren. Wel moeten je huid en haar wennen dat ze geen chemische stofjes meer krijgen als je voorheen reguliere producten hebt gebruikt. Hierdoor kan het zijn dat de huid even wat vetter is dan voorheen omdat het zijn eigen balans weer moet vinden. Hetzelfde geldt eigenlijk voor je haar, er is een periode van ongeveer 3-6 maanden dat je haar weer moet herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. Dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen te gelden, maar houd er wel rekening mee. Benieuwd naar andere soorten zepen? Hier vind je fijne natuurlijke zepen ter vervanging van de plastic varianten!